toegankelijkheid

Oversteeklijn voor slechtzienden ‘wereldprimeur’ in Soest

Oversteeklijn in Soest wordt uitvoerig getest. Foto: ProRail / Gerrit Serné.

ProRail is samen met de Nederlandse Oogvereniging jaren bezig geweest, maar eindelijk is het zover: de eerste oversteeklijn voor slechtzienden is geïnstalleerd bij het station in Soest. Een simpele oplossing voor een groot probleem. “Ik ben er best trots op”, zegt projectmanager stations bij ProRail Tjebbe Ruskamp bij de feestelijke opening. “Het is gewoon een wereldprimeur”.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oversteeklijn voor slechtzienden ‘wereldprimeur’ in Soest | OVPro.nl