Station Rotterdam Centraal scoort elk jaar hoog en is ook de favoriet van Do van Elferen, onderzoeker bij de NS.
Mooiste stations

394 treinstations beoordelen: “We hebben nauwelijks onvoldoendes”

Station Rotterdam Centraal scoort elk jaar hoog en is ook de favoriet van Do van Elferen, onderzoeker bij de NS. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Elk jaar in februari publiceren NS en ProRail de resultaten van het onderzoek naar 394 treinstations. Elk jaar barst de strijd om die felbegeerde eerste plek weer los. In de aanloop naar de bekendmaking sprak OVPro met de onderzoekers van NS en ProRail. De belangrijkste vraag: wat maakt een station succesvol?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

394 treinstations beoordelen: “We hebben nauwelijks onvoldoendes” | OVPro.nl
Station Rotterdam Centraal scoort elk jaar hoog en is ook de favoriet van Do van Elferen, onderzoeker bij de NS.
Mooiste stations

394 treinstations beoordelen: “We hebben nauwelijks onvoldoendes”

Station Rotterdam Centraal scoort elk jaar hoog en is ook de favoriet van Do van Elferen, onderzoeker bij de NS. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Elk jaar in februari publiceren NS en ProRail de resultaten van het onderzoek naar 394 treinstations. Elk jaar barst de strijd om die felbegeerde eerste plek weer los. In de aanloop naar de bekendmaking sprak OVPro met de onderzoekers van NS en ProRail. De belangrijkste vraag: wat maakt een station succesvol?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.