1.000 euro uitkering

Buschauffeurs FNV gaan opnieuw landelijk staken

Paraplu's en vlaggen worden uitgedeeld aan de stakende chauffeurs. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Buschauffeurs in het streekvervoer gaan deze week drie dagen staken voor onder meer een “fatsoenlijke” cao, meldt vakbond FNV. Ondanks eerdere stakingen komen de chauffeurs en werkgevers niet nader tot elkaar. “Ze steken gewoon hun middelvinger op naar hun eigen personeel”, aldus FNV-bestuurder Marijn van der Graag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Buschauffeurs FNV gaan opnieuw landelijk staken”

Rik Spring|17.10.22|17:57

Niet alle buschauffeurs gaan staken

Alleen de fnv leden gaan staken ….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Buschauffeurs FNV gaan opnieuw landelijk staken | OVPro.nl
1.000 euro uitkering

Buschauffeurs FNV gaan opnieuw landelijk staken

Paraplu's en vlaggen worden uitgedeeld aan de stakende chauffeurs. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Buschauffeurs in het streekvervoer gaan deze week drie dagen staken voor onder meer een “fatsoenlijke” cao, meldt vakbond FNV. Ondanks eerdere stakingen komen de chauffeurs en werkgevers niet nader tot elkaar. “Ze steken gewoon hun middelvinger op naar hun eigen personeel”, aldus FNV-bestuurder Marijn van der Graag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Buschauffeurs FNV gaan opnieuw landelijk staken”

Rik Spring|17.10.22|17:57

Niet alle buschauffeurs gaan staken

Alleen de fnv leden gaan staken ….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.