FNV Tevreden

FNV staakt stug door: “Per dag staken 2300 leden”

Grote opkomst bij landelijke staking streekvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Dag twee van de stakingen in het streekvervoer is aangebroken. FNV is tevreden met de actiebereidheid van haar leden. De werkgevers geven aan dat het staken zinloos is, maar FNV blijft actievoeren. “We staken uiteindelijk voor gewoon betere afspraken”, zegt FNV-bestuurder Marijn van der Gaag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV staakt stug door: “Per dag staken 2300 leden” | OVPro.nl
FNV Tevreden

FNV staakt stug door: “Per dag staken 2300 leden”

Grote opkomst bij landelijke staking streekvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Dag twee van de stakingen in het streekvervoer is aangebroken. FNV is tevreden met de actiebereidheid van haar leden. De werkgevers geven aan dat het staken zinloos is, maar FNV blijft actievoeren. “We staken uiteindelijk voor gewoon betere afspraken”, zegt FNV-bestuurder Marijn van der Gaag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.