Staking FNV
vierdaagse staking

FNV: Streekvervoer blijft staken als werkgevers niet met garanties komen

Een eerdere bijeenkomst van stakende medewerkers FNV Streekvervoer op het Malieveld in Den Haag. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Werkgevers in het streekvervoer krijgen tot 11 december om met garanties te komen voor een eerlijke en goede cao, meldt vakbond FNV. Lukt dat niet, dan organiseert FNV vanaf 12 december een vierdaagse staking in het streekvervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV: Streekvervoer blijft staken als werkgevers niet met garanties komen | OVPro.nl
Staking FNV
vierdaagse staking

FNV: Streekvervoer blijft staken als werkgevers niet met garanties komen

Een eerdere bijeenkomst van stakende medewerkers FNV Streekvervoer op het Malieveld in Den Haag. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Werkgevers in het streekvervoer krijgen tot 11 december om met garanties te komen voor een eerlijke en goede cao, meldt vakbond FNV. Lukt dat niet, dan organiseert FNV vanaf 12 december een vierdaagse staking in het streekvervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.