11% loonsverhoging

Stakingen in aantocht: onderhandelingen cao Streekvervoer verlopen stroef

Eindhoven Hermes Bravo VDL SLFA E Citea BRT 9500 lijn 400 valt onder cao Streekvervoer. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer (VWOV) biedt een loonsverhoging van in totaal 11 procent voor de nieuwe cao Streekvervoer. De cao heeft een looptijd van twee jaar. De onderhandelingen voor de nieuwe cao gaan 17 januari verder. Mocht daar niks uitkomen, dan gaan de leden van FNV staken. De onderhandelingen staan los van de staking van aanstaande vrijdag, die heeft betrekking op de cao Multimodaal.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stakingen in aantocht: onderhandelingen cao Streekvervoer verlopen stroef | OVPro.nl
11% loonsverhoging

Stakingen in aantocht: onderhandelingen cao Streekvervoer verlopen stroef

Eindhoven Hermes Bravo VDL SLFA E Citea BRT 9500 lijn 400 valt onder cao Streekvervoer. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De Vereniging Werkgevers Openbaar Vervoer (VWOV) biedt een loonsverhoging van in totaal 11 procent voor de nieuwe cao Streekvervoer. De cao heeft een looptijd van twee jaar. De onderhandelingen voor de nieuwe cao gaan 17 januari verder. Mocht daar niks uitkomen, dan gaan de leden van FNV staken. De onderhandelingen staan los van de staking van aanstaande vrijdag, die heeft betrekking op de cao Multimodaal.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.