cao multimodaal

Regionale staking heeft grote impact op trein- en busvervoer in Gelderland en Overrijssel

Regionale treinen vertrekken vanochtend niet vanaf onder andere station Tiel. Foto: Wikipedia.

De treinen van Arriva en Keolis in het oosten van het land rijden vrijdag niet als gevolg van een staking door treinpersoneel. Die staking is georganiseerd door vakbond VVMC die zo een betere cao wil afdwingen. Ook een aantal buschauffeurs van Arriva heeft het werk neergelegd. Volgens het vervoersbedrijf rijdt daardoor nog slechts de helft van alle bussen in de regio’s.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Regionale staking heeft grote impact op trein- en busvervoer in Gelderland en Overrijssel | OVPro.nl