cao Streekvervoer

Regionale vervoerders over stakingen: “Maak gebruik van ander vervoer”

Arriva trein op het station in Leeuwarden. Foto: Sander van Vliet/ProMedia

Regionaal vervoerder Arriva waarschuwt woensdag voor verstoringen in de dienstregeling op donderdag 19 en vrijdag 20 januari als gevolg van aangekondigde landelijke stakingen in het streekvervoer. Daardoor kan de dienstregeling van Arriva verstoord raken, meldt de vervoerder op Twitter. Ook Qbuzz adviseert reizigers gebruik te maken van ander vervoer. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Regionale vervoerders over stakingen: “Maak gebruik van ander vervoer” | OVPro.nl
cao Streekvervoer

Regionale vervoerders over stakingen: “Maak gebruik van ander vervoer”

Arriva trein op het station in Leeuwarden. Foto: Sander van Vliet/ProMedia

Regionaal vervoerder Arriva waarschuwt woensdag voor verstoringen in de dienstregeling op donderdag 19 en vrijdag 20 januari als gevolg van aangekondigde landelijke stakingen in het streekvervoer. Daardoor kan de dienstregeling van Arriva verstoord raken, meldt de vervoerder op Twitter. Ook Qbuzz adviseert reizigers gebruik te maken van ander vervoer. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.