Danseressen op stelten bij onthulling stationsplein Gouda. Foto: Sander van Vliet
Poort van Zuid-Holland

Gloednieuw stationsplein Gouda feestelijk onthuld

Danseressen op stelten bij onthulling stationsplein Gouda. Foto: Sander van Vliet

Station Gouda, de poort van Zuid-Holland, is de afgelopen jaren verbouwd. Het stationsgebied is nu een stuk groener, haltes zijn verplaatst en ook zijn er veel meer stallingsplekken voor de fiets gerealiseerd. Het nieuwe stationsgebied werd vrijdag 8 juli feestelijk onthuld.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gloednieuw stationsplein Gouda feestelijk onthuld | OVPro.nl
Danseressen op stelten bij onthulling stationsplein Gouda. Foto: Sander van Vliet
Poort van Zuid-Holland

Gloednieuw stationsplein Gouda feestelijk onthuld

Danseressen op stelten bij onthulling stationsplein Gouda. Foto: Sander van Vliet

Station Gouda, de poort van Zuid-Holland, is de afgelopen jaren verbouwd. Het stationsgebied is nu een stuk groener, haltes zijn verplaatst en ook zijn er veel meer stallingsplekken voor de fiets gerealiseerd. Het nieuwe stationsgebied werd vrijdag 8 juli feestelijk onthuld.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.