Visualisatie vernieuwd station Ede-Wageningen. Foto: ProRail
Optijd

Station Ede-Wageningen weer in gebruik na grote renovatie

Visualisatie vernieuwd station Ede-Wageningen. Foto: ProRail

Na meer dan drie weken onafgebroken werken zijn op woensdag 31 augustus de werkzaamheden op en rondom station Ede-Wageningen afgerond. Sinds donderdag 1 september rijden er weer NS-treinen van en naar het Gelderse station, dat flink vernieuwd is.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Station Ede-Wageningen weer in gebruik na grote renovatie | OVPro.nl
Visualisatie vernieuwd station Ede-Wageningen. Foto: ProRail
Optijd

Station Ede-Wageningen weer in gebruik na grote renovatie

Visualisatie vernieuwd station Ede-Wageningen. Foto: ProRail

Na meer dan drie weken onafgebroken werken zijn op woensdag 31 augustus de werkzaamheden op en rondom station Ede-Wageningen afgerond. Sinds donderdag 1 september rijden er weer NS-treinen van en naar het Gelderse station, dat flink vernieuwd is.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.