Menselijke file

Gratis kopje koffie als oplossing voor overvolle stationstunnel Zwolle

Totaal lege stationshal NS station Zwolle door staking. Foto: ANP/Paula Ketz.

Elke doordeweekse ochtend staat een menselijke file op station Zwolle. Met name na de aankomst van de treinen van 8.15 en 8.45 staat de tunnel vier minuten lang compleet vol met reizigers. Mensen staan vast in een wachtrij die loopt van de trap tot aan de poortjes. Om de drukte aan te verminderen werken NS en ProRail aan oplossingen. Een daarvan is gratis koffie voor studenten die een trein eerder pakken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gratis kopje koffie als oplossing voor overvolle stationstunnel Zwolle | OVPro.nl
Menselijke file

Gratis kopje koffie als oplossing voor overvolle stationstunnel Zwolle

Totaal lege stationshal NS station Zwolle door staking. Foto: ANP/Paula Ketz.

Elke doordeweekse ochtend staat een menselijke file op station Zwolle. Met name na de aankomst van de treinen van 8.15 en 8.45 staat de tunnel vier minuten lang compleet vol met reizigers. Mensen staan vast in een wachtrij die loopt van de trap tot aan de poortjes. Om de drukte aan te verminderen werken NS en ProRail aan oplossingen. Een daarvan is gratis koffie voor studenten die een trein eerder pakken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.