2750 fietsen

‘Modernste’ fietsenstalling van Nederland geopend bij station Almere Centrum

Borden die vrije stallingsplekken aangeven. Foto: ProRail

De nieuwe fietsenstalling bij station Almere Centrum is geopend. In de stalling is plek voor ruim 2750 fietsen naast de vijftig beschikbare OV-fietsen. De stalling is voorzien van schermen met daarop de beschikbare plekken. Ook kunnen reizigers bij de stalling gemakkelijk in- en uitchecken met een fietstag. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Modernste’ fietsenstalling van Nederland geopend bij station Almere Centrum | OVPro.nl