verblijfsontzegging

Twintig mensen aangehouden wegens overlast op Utrecht Centraal

Politie houdt meerdere personen aan na een actie op Utrecht Centraal. Foto: Politie / Operationeel Expert Utrecht Centrum.

De politie heeft donderdag op Utrecht Centraal twintig personen aangehouden voor het veroorzaken van overlast. Ook hebben tien van hen een verblijfsontzegging opgelegd gekregen. Zij mogen zich 24 uur lang niet vertonen rondom het station. Daarnaast zijn er ook meerdere bekeuringen uitgedeeld, bevestigt de politie naar aanleiding van berichtgeving van RTV Utrecht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twintig mensen aangehouden wegens overlast op Utrecht Centraal | OVPro.nl
verblijfsontzegging

Twintig mensen aangehouden wegens overlast op Utrecht Centraal

Politie houdt meerdere personen aan na een actie op Utrecht Centraal. Foto: Politie / Operationeel Expert Utrecht Centrum.

De politie heeft donderdag op Utrecht Centraal twintig personen aangehouden voor het veroorzaken van overlast. Ook hebben tien van hen een verblijfsontzegging opgelegd gekregen. Zij mogen zich 24 uur lang niet vertonen rondom het station. Daarnaast zijn er ook meerdere bekeuringen uitgedeeld, bevestigt de politie naar aanleiding van berichtgeving van RTV Utrecht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.