zwartrijden

NS en HTM delen 143 boetes uit tijdens grote handhavingsactie Den Haag

HTM controleert in de tram. Foto: Gemeente Den Haag.

Er ligt druk op de leefbaarheid en veiligheid van de wijken Stationsbuurt en Rivierenbuurt in Den Haag. Tijdens een grote handhavingsactie bij de stations Den Haag Holland Spoor en Den Haag centraal was volop aandacht voor zwartrijden. NS en HTM deelden gezamenlijk 143 boetes uit aan zwartrijders.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS en HTM delen 143 boetes uit tijdens grote handhavingsactie Den Haag | OVPro.nl
zwartrijden

NS en HTM delen 143 boetes uit tijdens grote handhavingsactie Den Haag

HTM controleert in de tram. Foto: Gemeente Den Haag.

Er ligt druk op de leefbaarheid en veiligheid van de wijken Stationsbuurt en Rivierenbuurt in Den Haag. Tijdens een grote handhavingsactie bij de stations Den Haag Holland Spoor en Den Haag centraal was volop aandacht voor zwartrijden. NS en HTM deelden gezamenlijk 143 boetes uit aan zwartrijders.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.