Afvalvrij

Plastic statiegeldflesjes voortaan ook in te leveren op NS-stations

Campagne statiegeld kleine flesjes. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

Een primeur voor Utrecht Centraal: reizigers kunnen vanaf 8 november plastic flesjes met statiegeld inleveren. De NS streeft ernaar om op vijftig stations innamepunten voor statiegeldflessen te hebben. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Plastic statiegeldflesjes voortaan ook in te leveren op NS-stations | OVPro.nl
Afvalvrij

Plastic statiegeldflesjes voortaan ook in te leveren op NS-stations

Campagne statiegeld kleine flesjes. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

Een primeur voor Utrecht Centraal: reizigers kunnen vanaf 8 november plastic flesjes met statiegeld inleveren. De NS streeft ernaar om op vijftig stations innamepunten voor statiegeldflessen te hebben. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.