Flessenpost ProRail
Historische vondst

ProRail vindt Flessenpost uit 1891 bij renovatie station Leeuwarden

De fles zat verstopt in een van de balken van de perronkappen. ProRail, 2022

ProRail heeft bij een renovatie van station Leeuwarden flessenpost uit 1891 gevonden. Het gaat om een fles met daarin vier briefjes met namen van drie postbodes en een conducteur. De fles zat verstopt in een van de balken van de perronkappen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail vindt Flessenpost uit 1891 bij renovatie station Leeuwarden | OVPro.nl