nieuwe strategie

Bemenste servicebalies station Den Haag Hollands Spoor verdwijnen toch niet

Station Den Haag Holland Spoor. Foto: Wikipedia/Steven Lek.

Het bemenste loket op station Den Haag Hollands Spoor blijft zeker tot april bestaan. De NS merkt toch een behoefte naar een loket op het station in Den Haag en heeft nu een samenwerkingspartner gevonden. Consumentenorganisaties en de lokale politiek maakte zich onlangs al hard voor het openblijven van de balies op het station, en met succes, zo blijkt nu. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bemenste servicebalies station Den Haag Hollands Spoor verdwijnen toch niet | OVPro.nl
nieuwe strategie

Bemenste servicebalies station Den Haag Hollands Spoor verdwijnen toch niet

Station Den Haag Holland Spoor. Foto: Wikipedia/Steven Lek.

Het bemenste loket op station Den Haag Hollands Spoor blijft zeker tot april bestaan. De NS merkt toch een behoefte naar een loket op het station in Den Haag en heeft nu een samenwerkingspartner gevonden. Consumentenorganisaties en de lokale politiek maakte zich onlangs al hard voor het openblijven van de balies op het station, en met succes, zo blijkt nu. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.