Arcadis

Ontwerp station Hazerswoude-Rijndijk van start: “Zo duurzaam mogelijk”

Sprinters rijdt bij Hazerswoude-Rijndijk momenteel een intercity dienstregeling. Foto: Flickr/Rob Dammers.

Spoorbeheerder ProRail heeft advies- en ingenieursorganisatie Arcadis opdracht gegeven om station Hazerswoude-Rijndijk – gelegen aan het tracé Leiden – Utrecht – te gaan ontwerpen. Arcadis zal dit nieuwe station zo duurzaam mogelijk ontwerpen en het goed inpassen in de omgeving. “Daar gaan we nu met veel plezier mee aan de slag”, aldus Robin Rijlaarsdam, senior projectleider van Arcadis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ontwerp station Hazerswoude-Rijndijk van start: “Zo duurzaam mogelijk” | OVPro.nl
Arcadis

Ontwerp station Hazerswoude-Rijndijk van start: “Zo duurzaam mogelijk”

Sprinters rijdt bij Hazerswoude-Rijndijk momenteel een intercity dienstregeling. Foto: Flickr/Rob Dammers.

Spoorbeheerder ProRail heeft advies- en ingenieursorganisatie Arcadis opdracht gegeven om station Hazerswoude-Rijndijk – gelegen aan het tracé Leiden – Utrecht – te gaan ontwerpen. Arcadis zal dit nieuwe station zo duurzaam mogelijk ontwerpen en het goed inpassen in de omgeving. “Daar gaan we nu met veel plezier mee aan de slag”, aldus Robin Rijlaarsdam, senior projectleider van Arcadis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.