Schone straat

Amsterdam opent aan de IJboulevard de tweede ondergrondse fietsenstalling

De nieuwe fietsenstalling IJboulevard op Amsterdam Centraal. Foto: ANP/Koen van Weel

De fietsenstalling aan de IJboulevard opent haar deuren. De ondergrondse stalling ligt in het water aan de achterkant van station Amsterdam Centraal en heeft plek voor ongeveer 4.000 fietsen. Eind januari opende fietsenstalling Stationsplein aan de voorkant van het station. Die stalling heeft 7.000 plekken. In totaal heeft Amsterdam er dus ongeveer 11.000 nieuwe fietsparkeerplekken bij.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Amsterdam opent aan de IJboulevard de tweede ondergrondse fietsenstalling | OVPro.nl
Schone straat

Amsterdam opent aan de IJboulevard de tweede ondergrondse fietsenstalling

De nieuwe fietsenstalling IJboulevard op Amsterdam Centraal. Foto: ANP/Koen van Weel

De fietsenstalling aan de IJboulevard opent haar deuren. De ondergrondse stalling ligt in het water aan de achterkant van station Amsterdam Centraal en heeft plek voor ongeveer 4.000 fietsen. Eind januari opende fietsenstalling Stationsplein aan de voorkant van het station. Die stalling heeft 7.000 plekken. In totaal heeft Amsterdam er dus ongeveer 11.000 nieuwe fietsparkeerplekken bij.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.