Pop-up

Vegetarische Slager opent broodjeszaak op Rotterdam Centraal

Vegetarische Slager opent pop-up restaurant op Rotterdam Centraal. Foto: Instagram/devegetarischeslager.

Reizigers op Rotterdam Centraal kunnen de komende zes weken gerechten met vegetarisch ‘vlees’ afhalen. Het gaat onder meer om vegan Beef broodjes en ‘no beef’ pokébowls. De pop-up broodjeszaak Vleesch Centraal is maandag geopend en te vinden nabij spoor 16. 

Volgens de website van de Vegetarische Slager zijn er in de zaak nabij spoor zestien broodjes en salades te koop. Het pop-up restaurant staat in het teken van vleesklassiekers. De Vegetarische Slager heeft de ambitie om de overstap naar nieuw ‘vleesch’ te vergemakkelijken.

Alles op het menu is volledig vegetarisch. Zo is er de sandwich met vegan pepperoni slices, mozzarella, cheddar en tomatensalsa, en een pokébowl ‘no beef’ te krijgen.

“Van sandwiches met vegan Beefreepjes tot Kipstuckjes-bowls; dit is de leckerste overstap, zonder af te hoeven stappen van je vleesfavorieten”, schrijft de Vegetarische Slager in een aankondiging van het nieuws.

Het restaurant is zes weken lang iedere dag geopend tussen 11.00 en 19.00 uur.

Lees ook:

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vegetarische Slager opent broodjeszaak op Rotterdam Centraal | OVPro.nl
Pop-up

Vegetarische Slager opent broodjeszaak op Rotterdam Centraal

Vegetarische Slager opent pop-up restaurant op Rotterdam Centraal. Foto: Instagram/devegetarischeslager.

Reizigers op Rotterdam Centraal kunnen de komende zes weken gerechten met vegetarisch ‘vlees’ afhalen. Het gaat onder meer om vegan Beef broodjes en ‘no beef’ pokébowls. De pop-up broodjeszaak Vleesch Centraal is maandag geopend en te vinden nabij spoor 16. 

Volgens de website van de Vegetarische Slager zijn er in de zaak nabij spoor zestien broodjes en salades te koop. Het pop-up restaurant staat in het teken van vleesklassiekers. De Vegetarische Slager heeft de ambitie om de overstap naar nieuw ‘vleesch’ te vergemakkelijken.

Alles op het menu is volledig vegetarisch. Zo is er de sandwich met vegan pepperoni slices, mozzarella, cheddar en tomatensalsa, en een pokébowl ‘no beef’ te krijgen.

“Van sandwiches met vegan Beefreepjes tot Kipstuckjes-bowls; dit is de leckerste overstap, zonder af te hoeven stappen van je vleesfavorieten”, schrijft de Vegetarische Slager in een aankondiging van het nieuws.

Het restaurant is zes weken lang iedere dag geopend tussen 11.00 en 19.00 uur.

Lees ook:

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.