Citadis tram, RET, Rotterdam

Alstom moderniseert Citadis-tram van RET met airconditioning

Alstom gaat een airconditioningsysteem leveren voor de eerste serie van zestig Citadis-trams, waarmee de RET het stadsvervoer in Rotterdam uitvoert. De Citadis-trams die door Alstom zijn geleverd tussen 2004 en 2006 hebben al verwarmings- en ventilatiesystemen aan boord. Om het reiscomfort voor Rotterdamse trampassagiers verder te verbeteren, heeft RET besloten de eerste serie Citadis-trams te voorzien van een HVAC-systeem met extra stroomvoorziening.

De renovatie zal worden uitgevoerd door medewerkers van Alstom Ridderkerk in het RET-depot, te beginnen in januari 2016, waarbij elke 15 dagen 3 trams worden omgebouwd. Naar verwachting hebben vóór de zomer van 2016 een aanzienlijke hoeveelheid RET Citadis-trams HVAC aan boord. De Citadis-trams in Rotterdam vervoeren dagelijks rond de 130.000 mensen.

Renovatie

“Dankzij deze renovatie blijft het reizen comfortabel, zelfs bij de hoge temperaturen waar we onlangs mee te maken hadden: RET-klanten kunnen rekenen op een aangenaam klimaat, waarbij het uiterst prettig reizen is” aldus Léon Linders, directeur van Alstom Transport Nederland. De tweede serie van 53 Citadis-trams die Alstom tussen 2011 en 2012 aan de RET heeft geleverd hebben al een HVAC-systeem aan boord.

Alstom heeft meer dan 20 jaar ervaring in renovatie en moderniseert momenteel 16 vloten over de hele wereld.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Alstom moderniseert Citadis-tram van RET met airconditioning | OVPro.nl
Citadis tram, RET, Rotterdam

Alstom moderniseert Citadis-tram van RET met airconditioning

Alstom gaat een airconditioningsysteem leveren voor de eerste serie van zestig Citadis-trams, waarmee de RET het stadsvervoer in Rotterdam uitvoert. De Citadis-trams die door Alstom zijn geleverd tussen 2004 en 2006 hebben al verwarmings- en ventilatiesystemen aan boord. Om het reiscomfort voor Rotterdamse trampassagiers verder te verbeteren, heeft RET besloten de eerste serie Citadis-trams te voorzien van een HVAC-systeem met extra stroomvoorziening.

De renovatie zal worden uitgevoerd door medewerkers van Alstom Ridderkerk in het RET-depot, te beginnen in januari 2016, waarbij elke 15 dagen 3 trams worden omgebouwd. Naar verwachting hebben vóór de zomer van 2016 een aanzienlijke hoeveelheid RET Citadis-trams HVAC aan boord. De Citadis-trams in Rotterdam vervoeren dagelijks rond de 130.000 mensen.

Renovatie

“Dankzij deze renovatie blijft het reizen comfortabel, zelfs bij de hoge temperaturen waar we onlangs mee te maken hadden: RET-klanten kunnen rekenen op een aangenaam klimaat, waarbij het uiterst prettig reizen is” aldus Léon Linders, directeur van Alstom Transport Nederland. De tweede serie van 53 Citadis-trams die Alstom tussen 2011 en 2012 aan de RET heeft geleverd hebben al een HVAC-systeem aan boord.

Alstom heeft meer dan 20 jaar ervaring in renovatie en moderniseert momenteel 16 vloten over de hele wereld.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.