Trambestuurder door bestelbus aangereden na ruzie

Een trambestuurder is in Leidschendam aangereden door een bestelbusje, nadat hij uit zijn tram stapte vanwege ruzie met de chauffeur van dit busje. Het conflict ging vermoedelijk over de verkeerssituatie. De politie weet nog niet zeker dat de bestuurder van de bestelwagen de trambestuurder met opzet heeft aangereden, maar heeft de automobilist voor de zekerheid wel aangehouden. 

De bestuurder van de tram is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is de trambestuurder niet ernstig gewond. Dit meldt Omroep West.

Ruzie

De trambestuurder van lijn 2 kon woensdagochtend op een kruising in Leidschendam niet verder, omdat de weg geblokkeerd was. Vervolgens zou er een conflict zijn ontstaan tussen de trambestuurder en de chauffeur van een bedrijfsbusje.

De trambestuurder, een 62-jarige man, stapte uit zijn voertuig en liep richting de bestelwagen, waarna de chauffeur van het bestelbusje gas gaf en de trambestuurder aanreed. Volgens de politie, probeerde de bestelbus via het trottoir de stilstaande tram te ontwijken. De politie zegt de automobilist nu te verhoren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.