Opstelterrein Amstelveenlijn

Laatste testfase Amstelveenlijn gepaard met storingen infrastructuur

Foto Paul

Het proefbedrijf op de vernieuwde Amstelveenlijn verloopt vooralsnog niet zoals verwacht. Stadsvervoerder GVB spreekt van ‘pittige eerste dagen’ van de laatste testfase met de nieuwe 15G-trams. Maandag verspoorde een tram en woensdag werd zelfs besloten het proefbedrijf voor een dag los te laten. De start van de exploitatie op 13 december lijkt niet in gevaar te komen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Laatste testfase Amstelveenlijn gepaard met storingen infrastructuur”

Ko Anoniemo|27.02.21|11:01

Dit viel te verwachten natuurlijk, zo weinig storingen als de vorige metro was vrij zeldzaam, hopelijk zal de nieuwe metro niet meer dan 5 keer zoveel storingen per dag krijgen en anders kunnen ze het beste alles alsnog naar een buslijn veranderen, dat lijkt met het beste voor iedereen en ook meteen veel veiliger, goedkoper, efficiënter, beter voor het milieu en noem maar op.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.