Amstelveenlijn GVB halte Westwijk

Ontheffingen Amstelveenlijn vanwege kinderziektes en kwetsbaarheid infra

Foto Dylan

De prestaties van de vernieuwde Amstelveenlijn worden steeds beter, maar de lijn is nog altijd te kwetsbaar voor verstoringen in de dienstregeling. De Vervoerregio Amsterdam heeft daarom besloten om stadsvervoerder GVB tijdelijk ontheffing te verlenen voor bepaalde concessie-eisen. Tot medio 2021 zijn geen consequenties verbonden aan het niet behalen van de afgesproken normen voor rituitval en punctualiteit.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ontheffingen Amstelveenlijn vanwege kinderziektes en kwetsbaarheid infra | OVPro.nl
Amstelveenlijn GVB halte Westwijk

Ontheffingen Amstelveenlijn vanwege kinderziektes en kwetsbaarheid infra

Foto Dylan

De prestaties van de vernieuwde Amstelveenlijn worden steeds beter, maar de lijn is nog altijd te kwetsbaar voor verstoringen in de dienstregeling. De Vervoerregio Amsterdam heeft daarom besloten om stadsvervoerder GVB tijdelijk ontheffing te verlenen voor bepaalde concessie-eisen. Tot medio 2021 zijn geen consequenties verbonden aan het niet behalen van de afgesproken normen voor rituitval en punctualiteit.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.