Vernieuwde SUNIJ-lijn (foto: Rick Huisinga)

Excuses van provincie Utrecht voor fouten bij vernieuwing SUNIJ-lijn

Rechtenvrij via provincie Utrecht mits vermelding fotograaf onderaan bericht

In een debat met Provinciale Staten heeft het Utrechtse provinciebestuur vorige week excuses gemaakt  voor de gemaakte fouten bij de vergunningverlening voor de renovatie van de SUNIJ-tramlijn. Daardoor ontstond er maanden vertraging. De gedeputeerden beloofden beterschap.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

2 reacties op “Excuses van provincie Utrecht voor fouten bij vernieuwing SUNIJ-lijn”

Pat Rick|17.01.22|15:29

Het is duidelijk dat provincie Utrecht geen grote verkeersprojecten kan doen. Er is een grote cultuurverandering nodig om een effectieve organisatie te krijgen. En dan ook nog de goede skills meegeven. Al met al duurt zoiets minimaal 5 jaar, als het niet nog langer duurt. Het is een fundamentele verandering en geen actielijstje afwerken. Tot die tijd, binnenstedelijk ontwikkelen rond bestaande OV-lijnen en geen metro of tweede IC station. Dit zou te gevaarlijk zijn

Kees Boer|23.01.22|22:37

Ik deel de mening van Pat Rick; ik ben hevig teleurgesteld door het falend trambeleid van de provincie Utrecht;ja dat is b.v, in Frankrijk heel anders ,maar dat de tram naar Vianen geen doortrek kreeg ,dat was een mooie kans om de boogbrug te behouden tot het busstation met een P+R voorziening en ook blijkt dat de heropening van de Haarlemmermeerlijnen tot en met vandaag een hevig gemis daar de N 201 erg gevoelig is voor ongelukken

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Excuses van provincie Utrecht voor fouten bij vernieuwing SUNIJ-lijn | OVPro.nl
Vernieuwde SUNIJ-lijn (foto: Rick Huisinga)

Excuses van provincie Utrecht voor fouten bij vernieuwing SUNIJ-lijn

Rechtenvrij via provincie Utrecht mits vermelding fotograaf onderaan bericht

In een debat met Provinciale Staten heeft het Utrechtse provinciebestuur vorige week excuses gemaakt  voor de gemaakte fouten bij de vergunningverlening voor de renovatie van de SUNIJ-tramlijn. Daardoor ontstond er maanden vertraging. De gedeputeerden beloofden beterschap.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

2 reacties op “Excuses van provincie Utrecht voor fouten bij vernieuwing SUNIJ-lijn”

Pat Rick|17.01.22|15:29

Het is duidelijk dat provincie Utrecht geen grote verkeersprojecten kan doen. Er is een grote cultuurverandering nodig om een effectieve organisatie te krijgen. En dan ook nog de goede skills meegeven. Al met al duurt zoiets minimaal 5 jaar, als het niet nog langer duurt. Het is een fundamentele verandering en geen actielijstje afwerken. Tot die tijd, binnenstedelijk ontwikkelen rond bestaande OV-lijnen en geen metro of tweede IC station. Dit zou te gevaarlijk zijn

Kees Boer|23.01.22|22:37

Ik deel de mening van Pat Rick; ik ben hevig teleurgesteld door het falend trambeleid van de provincie Utrecht;ja dat is b.v, in Frankrijk heel anders ,maar dat de tram naar Vianen geen doortrek kreeg ,dat was een mooie kans om de boogbrug te behouden tot het busstation met een P+R voorziening en ook blijkt dat de heropening van de Haarlemmermeerlijnen tot en met vandaag een hevig gemis daar de N 201 erg gevoelig is voor ongelukken

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.