apocalyptische film

Tram vol zombies moet Indonesische reizigers het openbaar vervoer in helpen

Zombies in het een station in Jakarta. Foto: EPA/MAST IRHAM

De nieuwe sneltramlijn in Jakarta van bijna zes kilometers lang werd eind 2019 geopend om files tegen te gaan, maar tot dusver vult de lijn zich niet met reizigers. Met behulp van zombies in bloedige kleren, rode zwaailichten en borden die waarschuwen voor levende doden, probeert de gemeente van de Indonesische hoofdstad jongeren de tram in te lokken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tram vol zombies moet Indonesische reizigers het openbaar vervoer in helpen | OVPro.nl
apocalyptische film

Tram vol zombies moet Indonesische reizigers het openbaar vervoer in helpen

Zombies in het een station in Jakarta. Foto: EPA/MAST IRHAM

De nieuwe sneltramlijn in Jakarta van bijna zes kilometers lang werd eind 2019 geopend om files tegen te gaan, maar tot dusver vult de lijn zich niet met reizigers. Met behulp van zombies in bloedige kleren, rode zwaailichten en borden die waarschuwen voor levende doden, probeert de gemeente van de Indonesische hoofdstad jongeren de tram in te lokken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.