Tram RET Hofplein (foto: Rick Keus/RET)
Zorgvuldig

Onderzoek naar oorzaak trambotsing Rotterdam kan nog weken duren

Beeldbank RETFoto: Rick Keus/RET

Het onderzoek naar de trambotsing in Rotterdam van donderdagavond kan nog weken in beslag nemen. Dat is de constatering van de RET na vragen van SpoorPro. De reden waarom dat zolang duurt komt volgens een woordvoerder van de RET “omdat je van te voren niet precies weet wat je tegenkomt.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onderzoek naar oorzaak trambotsing Rotterdam kan nog weken duren | OVPro.nl
Tram RET Hofplein (foto: Rick Keus/RET)
Zorgvuldig

Onderzoek naar oorzaak trambotsing Rotterdam kan nog weken duren

Beeldbank RET Foto: Rick Keus/RET

Het onderzoek naar de trambotsing in Rotterdam van donderdagavond kan nog weken in beslag nemen. Dat is de constatering van de RET na vragen van SpoorPro. De reden waarom dat zolang duurt komt volgens een woordvoerder van de RET “omdat je van te voren niet precies weet wat je tegenkomt.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.