speciale lessen

Sinterklaas wordt opgeleid als trambestuurder in Den Haag

Sinterklaas is zaterdag weer in het land. Foto: Flickr/https://tinyurl.com/2xfrwz7b

Sinterklaas gaat zaterdag tijdens de intocht in Den Haag een tram besturen. Nadat de Goedheiligman samen met zijn pieten aankomt met de pakjesboot in de haven van Scheveningen, stapt hij in Den Haag op de tram. Sinterklaas moest, voordat hij achter het stuur mocht zitten, wel de nodige lessen krijgen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.