Rijprijden

Tramverkeer Den Haag in de problemen door vrieskou

Stadstram in Den Haag uitgevallen door de vrieskou. Foto: VRPress.

Het tramverkeer in Den Haag was vanochtend ontregeld. HTM kampte met een wisselstoring, een brand op een lijn en met een tram die door de kou stil kwam te staan. De lijnen 9, 15 en 16 werden getroffen. Het incident zorgde voor enige verkeershinder en was in de loop van de ochtend verholpen. HTM gaat rijprijden om toekomstige uitval door kou te voorkomen. Dat bevestigt een woordvoerder aan OVPro.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tramverkeer Den Haag in de problemen door vrieskou | OVPro.nl
Rijprijden

Tramverkeer Den Haag in de problemen door vrieskou

Stadstram in Den Haag uitgevallen door de vrieskou. Foto: VRPress.

Het tramverkeer in Den Haag was vanochtend ontregeld. HTM kampte met een wisselstoring, een brand op een lijn en met een tram die door de kou stil kwam te staan. De lijnen 9, 15 en 16 werden getroffen. Het incident zorgde voor enige verkeershinder en was in de loop van de ochtend verholpen. HTM gaat rijprijden om toekomstige uitval door kou te voorkomen. Dat bevestigt een woordvoerder aan OVPro.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.