HTM en Stadler tekenen contract
Afscheid rood-beige tram

HTM koopt nieuwe Stadler trams: “Toegankelijk voor al onze reizigers”

HTM-directeur Jaap Bierman (links) en Ansgar Brockmeyer (CEO Stadler) ondertekenen het koopcontract van de nieuwe HTM-trams. Foto: HTM

Het Zwitserse Stadler gaat definitief 56 nieuwe toegankelijke trams leveren aan de Haagse stadsvervoerder HTM. Op vrijdag 16 december 2022 hebben de directies van beide bedrijven een handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Het is voor het eerst dat het Zwitserse Stadler trams levert aan Nederland.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

HTM koopt nieuwe Stadler trams: “Toegankelijk voor al onze reizigers” | OVPro.nl
HTM en Stadler tekenen contract
Afscheid rood-beige tram

HTM koopt nieuwe Stadler trams: “Toegankelijk voor al onze reizigers”

HTM-directeur Jaap Bierman (links) en Ansgar Brockmeyer (CEO Stadler) ondertekenen het koopcontract van de nieuwe HTM-trams. Foto: HTM

Het Zwitserse Stadler gaat definitief 56 nieuwe toegankelijke trams leveren aan de Haagse stadsvervoerder HTM. Op vrijdag 16 december 2022 hebben de directies van beide bedrijven een handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Het is voor het eerst dat het Zwitserse Stadler trams levert aan Nederland.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.