Syntus zet ‘skihut’ in voor kleumende reiziger

Van eind januari tot en met begin april 2012 zet Syntus de mobiele ‘Syntus Skihut’ in op de spoorlijn Arnhem – Winterswijk. De skihut is bedoeld om reizigers tijdens de wintermaanden te voorzien van extra service en informatie. Zeker op momenten als het koud is. De Syntus Skihut zal door de week op wisselende tijden op de verschillende stations op de lijn Arnhem – Winterswijk staan.

De skihut is van binnen en van buiten al een belevenis op zich. Een verrassend voertuig waar de reiziger informatie kan krijgen en vragen kan stellen aan de aanwezige medewerkers van Syntus. Tegelijkertijd wordt de reiziger ‘warm’ ontvangen.

Wi-FI

Alle treinreizigers die in of bij de skihut staan, kunnen gebruik maken van gratis Wi-Fi. Ook zijn er  twee schermen in de skihut aanwezig. Een scherm  voor het raam die de reizigers buiten onder de luifels van informatie voorziet en een in de skihut zelf.

Schuilen

Bij slecht weer kunnen reizigers onder de luifel schuilen bij de heaters. Op deze manier willen Syntus en de provincie Gelderland de treinreis veraangenamen voor reizigers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.