Flexibele werkplek voor forenzen op 11 stations

Een business lounge met wifi, printers en vergaderruimten met videolink-voorzieningen. Forenzen en andere treinzreizigers kunnen binnenkort op 11 treinstations binnenlopen op speciale flexwerkplekken. De eerste flexplek is afgelopen maandag geopend op station Amersfoort.

De flexibele werkplek op station is ontstaan uit een samenwerkingsverband van NS/station2station en Regus ’s werlelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken.

Nuttig

Forenzen en treinreizigers in Nederland kunnen nu op een station gewoon binnenlopen in een professionele omgeving om tijdens het wachten op de trein wat werk te doen, een vergadering voor te bereiden, een uur tussen twee afspraken nuttig te besteden, of te voorkomen dat ze naar kantoor moeten afreizen.

Onbenut

Mark Dixon van Regus: “Het enorme potentieel van mobiele telefoons, tablets en de cloudtechnologie blijft onbenut als werkers geen plek vinden die het gebruik ervan stimuleert.”

“Zelfs onderweg hebben mensen een plek nodig om te kunnen werken, bijvoorbeeld om rustig te kunnen denken of te printen, al is het maar voor een tijdsbestek van 20 minuten. Anders lijdt hun werk eronder of missen ze belangrijke zakelijke kansen.”

11 Steden

Na de opening van het eerste Regus/NS station2station in Amersfoort hopen Regus en NS eind 2012 een netwerk van 11 werklocaties te hebben opgezet (Den Bosch, Arnhem, Amsterdam Sloterdijk, Eindhoven, Tilburg, Schiphol Airport, Den Haag, Utrecht, Almere en  Maastricht).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Redactie

1 reactie op “Flexibele werkplek voor forenzen op 11 stations”

L.M. Fontein|14.05.12|09:36

Als zelfstandig ondernemer met diverse klanten reis ik zo veel mogelijk met de trein. Dit is een goed initatief! Hier is behoefte aan. Hierbij nog een verzoek voor station Rotterdam.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.