NS zet in op Olympische Spelen in Londen

NS zal sterk inzetten op de Olympische Spelen in Londen. Zo zal voor de gelegenheid vanaf 26 juni station Leiden Centraal in een Londen Park omgetoverd worden. Ook vervoert NS via dochterondernemingen reizigers naar Londen.

Op Londen Park (Leiden Centraal) kunnen reizigers straks via grote schermen de Olympische wedstrijden en het belangrijkste Olympische nieuws volgen. Ook kunnen ze er meedoen aan clinics van bekende sporters en nog vele andere Olympische activiteiten.

Treinstation

Het station Londen Park verschijnt overigens niet alleen op Leiden Centraal. Ook de treinstations Utrecht Centraal, Den Haag Centraal Eindhoven en ’s-Hertogenbosch krijgen een Olympisch tintje.

De stations krijgen onder meer gras en bomen en worden aangekleed met banken en picknickkleden. Het station van ‘s-Hertogenbosch wordt ook de locatie voor een groots Welkomthuisfeest voor de sporters en fans na de Spelen, op 13 augustus.

NS Hispeed

NS Hispeed zal in samenwerking met Eurostar via de Kanaaltunnel zes keer per dag  Oranje-fans naar station St. Pancras International in Londen brengen.  NS-dochteronderneming Abellio verzorgt verder het treinvervoer in en rondom Londen.

Abellio zet speciaal voor de Olympische spelen ook dubbeldeksbussen in voor Nederlandse sportfans. Verder stelt NS 500 OV-fietsen ter beschikking voor gebruik vanaf de Oranjecamping. Ook zijn er 55 NS-medewerkers in Londen aanwezig voor het verstrekken van nadere reisinformatie.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS zet in op Olympische Spelen in Londen | OVPro.nl

NS zet in op Olympische Spelen in Londen

NS zal sterk inzetten op de Olympische Spelen in Londen. Zo zal voor de gelegenheid vanaf 26 juni station Leiden Centraal in een Londen Park omgetoverd worden. Ook vervoert NS via dochterondernemingen reizigers naar Londen.

Op Londen Park (Leiden Centraal) kunnen reizigers straks via grote schermen de Olympische wedstrijden en het belangrijkste Olympische nieuws volgen. Ook kunnen ze er meedoen aan clinics van bekende sporters en nog vele andere Olympische activiteiten.

Treinstation

Het station Londen Park verschijnt overigens niet alleen op Leiden Centraal. Ook de treinstations Utrecht Centraal, Den Haag Centraal Eindhoven en ’s-Hertogenbosch krijgen een Olympisch tintje.

De stations krijgen onder meer gras en bomen en worden aangekleed met banken en picknickkleden. Het station van ‘s-Hertogenbosch wordt ook de locatie voor een groots Welkomthuisfeest voor de sporters en fans na de Spelen, op 13 augustus.

NS Hispeed

NS Hispeed zal in samenwerking met Eurostar via de Kanaaltunnel zes keer per dag  Oranje-fans naar station St. Pancras International in Londen brengen.  NS-dochteronderneming Abellio verzorgt verder het treinvervoer in en rondom Londen.

Abellio zet speciaal voor de Olympische spelen ook dubbeldeksbussen in voor Nederlandse sportfans. Verder stelt NS 500 OV-fietsen ter beschikking voor gebruik vanaf de Oranjecamping. Ook zijn er 55 NS-medewerkers in Londen aanwezig voor het verstrekken van nadere reisinformatie.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.