Stefan Hulman, directeur 9292, minister Schultz van Haegen

1 miljard reisadviezen verstrekt door 9292

Minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu heeft op 4 september de nieuwe app ‘Mijn 9292’ gelanceerd. Zij deed dat tijdens het jubileumcongres van 9292 in Den Haag. De persoonlijke reisservice bestaat twintig jaar. 9292 verstrekte in twintig jaar tijd een miljard reisadviezen aan de reizigers in het openbaar vervoer.

Reizigers kunnen deze informatie vanaf nu ook verkrijgen via een nieuwe Android-app ‘Mijn 9292’. De app komt er binnenkort ook voor de iPhone. Deze app bevat het nieuwe ‘Mijn 9292’. Met ‘Mijn 9292’ worden opgeslagen reisadviezen en favoriete locaties bewaard en kunnen onderweg geraadpleegd worden. Reisinformatie wordt hiermee steeds persoonlijker. In één dag hebben ruim zesduizend reizigers een profiel aangemaakt.

Aantal reisadviezen groeit

Het aantal reisadviezen dat 9292 geeft, groeit nog steeds. Tegenwoordig gebeurt dat met name door de mobiele toepassingen, die heeft men onderweg immers altijd bij zich. Reisinformatie komt steeds dichter bij de reizigers. Persoonlijker informatie bevordert de vraag naar informatie. Wanneer deze trend zich doorzet verwacht 9292 de komende drie jaar nogmaals één miljard reisadviezen geven.

De nieuwe app is in lijn met de website 9292.nl die onlangs vernieuwd is. Door middel van ‘Mijn 9292’ wordt de reiziger zélf betrokken bij het reisadvies. Een reiziger kan op deze manier een reis plannen, bijvoorbeeld ‘Van: Oma’ – ‘Naar: Kapsalon’. Maar ook eigen overstaptijden en vervoersoorten zijn aan te geven.

Actuele reisinformatie essentieel

Directeur Stefan Hulman van 9292: “Één miljard keer zijn mensen door 9292 geholpen met hun reis in het OV. Dat heeft 9292 kunnen bereiken door 20 jaar lang te focussen op kwaliteit en innovatie.” Minister Schultz: “Actuele reisinformatie is van essentieel belang. Met goede en actuele reisinformatie vooraf én onderweg kan de reiziger steeds een keuze maken hoe hij van A naar B reist.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

1 miljard reisadviezen verstrekt door 9292 | OVPro.nl
Stefan Hulman, directeur 9292, minister Schultz van Haegen

1 miljard reisadviezen verstrekt door 9292

Minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu heeft op 4 september de nieuwe app ‘Mijn 9292’ gelanceerd. Zij deed dat tijdens het jubileumcongres van 9292 in Den Haag. De persoonlijke reisservice bestaat twintig jaar. 9292 verstrekte in twintig jaar tijd een miljard reisadviezen aan de reizigers in het openbaar vervoer.

Reizigers kunnen deze informatie vanaf nu ook verkrijgen via een nieuwe Android-app ‘Mijn 9292’. De app komt er binnenkort ook voor de iPhone. Deze app bevat het nieuwe ‘Mijn 9292’. Met ‘Mijn 9292’ worden opgeslagen reisadviezen en favoriete locaties bewaard en kunnen onderweg geraadpleegd worden. Reisinformatie wordt hiermee steeds persoonlijker. In één dag hebben ruim zesduizend reizigers een profiel aangemaakt.

Aantal reisadviezen groeit

Het aantal reisadviezen dat 9292 geeft, groeit nog steeds. Tegenwoordig gebeurt dat met name door de mobiele toepassingen, die heeft men onderweg immers altijd bij zich. Reisinformatie komt steeds dichter bij de reizigers. Persoonlijker informatie bevordert de vraag naar informatie. Wanneer deze trend zich doorzet verwacht 9292 de komende drie jaar nogmaals één miljard reisadviezen geven.

De nieuwe app is in lijn met de website 9292.nl die onlangs vernieuwd is. Door middel van ‘Mijn 9292’ wordt de reiziger zélf betrokken bij het reisadvies. Een reiziger kan op deze manier een reis plannen, bijvoorbeeld ‘Van: Oma’ – ‘Naar: Kapsalon’. Maar ook eigen overstaptijden en vervoersoorten zijn aan te geven.

Actuele reisinformatie essentieel

Directeur Stefan Hulman van 9292: “Één miljard keer zijn mensen door 9292 geholpen met hun reis in het OV. Dat heeft 9292 kunnen bereiken door 20 jaar lang te focussen op kwaliteit en innovatie.” Minister Schultz: “Actuele reisinformatie is van essentieel belang. Met goede en actuele reisinformatie vooraf én onderweg kan de reiziger steeds een keuze maken hoe hij van A naar B reist.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.