RET breidt vloot uit met Jungle Express Trein

De RET breidt haar vloot uit met de Jungle Express trein die in de Diergaarde Blijdorp rond rijdt. RET-directeur Pedro Peters en directeur Marc Damen van Diergaarde Blijdorp tekenden daarvoor donderdag een overeenkomst. De trein reed al eerder rond in Blijdorp en is nu ‘geadopteerd’ door de stadvervoerder.

Reizigers zijn vanaf metrostation Blijdorp binnen tien minuten in de dierentuin. De wandelroute van het metrostation naar de dierentuin wordt aangegeven met olifantenstappen.

Jungle Express trein

De Jungle Express trein rijdt dagelijks in Diergaarde Blijdorp en doet daarbij alle werelddelen aan. In de trein krijgen reizigers informatie over het betreffende continent waar zij doorheen reizen. De RET Jungle Express rijdt in het hoogseizoen ieder kwartier. Een ritje met de jungle express kost een euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.