Thalys, hogesnelheidstrein

Meer Thalys-treinen Amsterdam-Brussel per 7 oktober

Het aantal Thalys-treinen dat tussen Amsterdam en Brussel rijdt wordt per 7 oktober verhoogd van negen naar elf treinen per dag. Dat hebben Thalys, NS en de Belgische spoorvervoerder NMBS afgesproken. De twee extra treinen komen bovenop de eerder aangekondigde uitbreiding van de intercity’s tussen Den Haag en Brussel.

Reizigers van Brussel naar Amsterdam kunnen vanaf 7 oktober gebruikmaken van een extra ochtenddienst en een extra middagdienst. Daardoor wordt het mogelijk om al voor acht uur ’s ochtends in Amsterdam te zijn, zo meldt ovloket.nl.

Reismogelijkheden

Reizigers van Amsterdam naar Brussel krijgen ook twee extra reismogelijkheden met een middagdienst en een avonddienst. Hierdoor wordt het mogelijk om een trein later naar Brussel te nemen. Wekelijks zijn straks ongeveer achtduizend extra plaatsen beschikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.