NS, trein

Treinverkeer rond Rijswijk weer hervat na vondst perrondode

Het is weer mogelijk voor reizigers om tussen Delft en Den Haag Holland Spoor te reizen. Het station was vrijdagochtend afgesloten omdat er een dode man op het perron was aangetroffen. Inmiddels is het bekend dat het om een 19-jarige man uit Rijswijk gaat. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen die duiden op een misdrijf.

De recherche doet verder onderzoek naar het overlijden van de man om dit uit te sluiten. De man werd vrijdag rond half zeven aangetroffen door een getuige. Vrij kort daarna werd het station afgesloten voor onderzoek.

Extra reistijd

Het was voor reiziger daarom tot ongeveer elf uur niet mogelijk om tussen Delft en Den Haag Holland Spoor te reizen. Reizigers konden omreizen met trams van vervoerder HTM. Daarnaast was het mogelijk om tussen Amsterdam Centraal en Breda toeslagvrij gebruik te maken van de Fyra.

UPDATE: 12.05 uur

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.