laptop, trein, internet, wifi

Tweede Kamer wil ook stopcontact in tweede klas

In nieuwe treinen en bij de renovatie van oude treinen moeten er ook in de tweede klas stopcontacten worden ingebouwd. Het voorstel van Liesbeth van Tongeren van GroenLinks is hiervoor dinsdag in de Tweede Kamer aangenomen.

Volgens Van Tongeren zijn gemak en comfort belangrijk in de keuze tussen auto en trein. “Je ziet tegenwoordig niemand meer zonder telefoon en laptop, die mensen zitten niet alleen in de eerste klas. Ik wil dat zij ook in de tweede klas hun apparaten kunnen opladen”, aldus Van Tongeren.

Stopcontact

Een stopcontact in de trein is volgens het Kamerlid geen overbodige luxe. “Om te kunnen werken is het opladen van je telefoon of laptop belangrijk.”

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tweede Kamer wil ook stopcontact in tweede klas | OVPro.nl
laptop, trein, internet, wifi

Tweede Kamer wil ook stopcontact in tweede klas

In nieuwe treinen en bij de renovatie van oude treinen moeten er ook in de tweede klas stopcontacten worden ingebouwd. Het voorstel van Liesbeth van Tongeren van GroenLinks is hiervoor dinsdag in de Tweede Kamer aangenomen.

Volgens Van Tongeren zijn gemak en comfort belangrijk in de keuze tussen auto en trein. “Je ziet tegenwoordig niemand meer zonder telefoon en laptop, die mensen zitten niet alleen in de eerste klas. Ik wil dat zij ook in de tweede klas hun apparaten kunnen opladen”, aldus Van Tongeren.

Stopcontact

Een stopcontact in de trein is volgens het Kamerlid geen overbodige luxe. “Om te kunnen werken is het opladen van je telefoon of laptop belangrijk.”

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.