Minispoorboekje

Papieren spoorboekje opnieuw uitgebracht

Het papieren minispoorboekje ligt sinds woensdag weer in de winkel. Treinreiziger.nl en Rover besloten vanwege het succes van vorig jaar opnieuw een compact intercity-spoorboekje uit te geven. Een aanvullend spoorboekje met treintijden voor korte afstand-reizen volgt in januari 2014.

Beide boekjes samen geven een compleet beeld en zijn verkrijgbaar via alle winkels van de AKO en de stationswinkels van de Bruna. Daarnaast zijn de spoorboekjes te reserveren via de websites Treinspoorboekje.nl en AKO.nl.

Papieren spoorboekje

Het is voor het eerst sinds 2010 dat het hele spoorboekje weer op papier verkrijgbaar is. NS verving dat jaar het papieren spoorboekje door een digitale versie. De introductie van het minispoorboekje toonde vorig jaar aan dat er desondanks nog steeds veel vraag is bij reizigers naar het gedrukte spoorboekje.

Vanaf 15 december gaat de nieuwe dienstregeling in. Het minispoorboekje bevat alle intercity-tijden van deze nieuwe dienstregeling en is handig voor lange afstandsreizen. Daarnaast bevat dit boekje handige informatie zoals nuttige OV-adressen en praktische tips voor het reizen met de OV-chipkaart.

Aanvullend spoorboekje

Nieuw dit jaar is het verschijnen van een aanvullend spoorboekje voor de korte afstanden. In dit boekje zijn ook alle sprinters en stoptreinen opgenomen. Dit spoorboekje is nu al online te bestellen en ligt begin januari bij de AKO-boekwinkels en Bruna-Stationswinkels. In het minispoorboekje is bovendien een kortingsbon aanwezig voor dit aanvullende boekje.

De treintijden voor de spoorboekjes zijn digitaal aangeleverd door NS.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.