Connexxion, Ede-Wageningen

Connexxion start verkoop van Altijd Vrij Abonnement

Vervoerder Connexxion is begonnen met de verkoop van het Altijd Vrij Abonnement, waarmee een maand lang onbeperkt gereisd kan worden met alle treinen in Nederland. Reizigers kunnen dit abonnement nu niet alleen bij het NS-loket, maar ook in de webshop van Connexxion kopen.

Het abonnement is geldig bij alle treinen in Nederland van NS, Arriva, Breng, Syntus, Valleilijn en Veolia. Het kan ook worden gebruikt op binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn, InterCity Brussel en ICE International. Voor Intercity direct Rotterdam-Schiphol is een toeslag nodig.

Reizigers

Het Altijd Vrij Abonnement is geschikt voor iedereen die frequent met de trein reist. Daarnaast wordt samenreizen voordeliger. De abonnementhouder kan maximaal drie personen mee laten reizen tegen 40 procent korting in de voordeeluren periode (na 9.00 uur en het hele weekend).

Bart Schmeink, CEO van Connexxion is bijzonder blij met het nieuwe treinabonnement: “NS en Connexxion hebben de intentie uitgesproken om meer samen te werken zodat reizigers gemakkelijker kunnen reizen met verschillende vervoerders. We zijn dan ook erg trots dat we nu als eerste regionale vervoerder ook landelijke treinabonnementen kunnen aanbieden die op alle spoortrajecten kunnen worden gebruikt.”

Abonnement

In de webshop van Connexxion zijn al bus-, tram-, en metroabonnementen te koop voor meerdere regio’s in Nederland. Daar is nu het treinabonnement Altijd Vrij Maand bijgekomen.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.