Hogesnelheidstrein Thalys, centraal station Rotterdam

NS Hispeed heet vanaf 15 juni NS International

Hogesnelheidstrein Thalys, centraal station Rotterdam

NS voert zijn internationale treindiensten vanaf 15 juni uit onder de naam NS International. Onder die naam wordt ook de internationale ticketverkoop voortgezet. Daarmee komt een einde aan de naam NS Hispeed. De dienstverlening van de ‘Intercity direct’ wordt vanaf 15 juni uitgevoerd onder de naam NS. Het hoofdrailnet en de hogesnelheidslijn worden vanaf 2015 samengevoegd. Vooruitlopend op deze situatie werden NS Hispeed en NS Reizigers begin dit jaar al in één organisatie ondergebracht.

Internationale treintickets kunnen vanaf 15 juni worden gekocht via NSinternational.nl. Het NSHispeed-logo zal vanaf die datum worden vervangen door een NS-logo. Waar het voor de reiziger relevant is, zoals bijvoorbeeld verkoopbalies op stations, wordt het woord ‘International’ toegevoegd aan het bekende NS-logo. Reis- en verkoopinformatie van de binnenlandse ‘Intercity direct’ is voortaan te vinden op de website van de NS.

Internationale treinreizen

NS International biedt treinreizen aan met de hogesnelheidstreinen Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. Via NS International kunnen treintickets naar meer dan 2700 internationale bestemmingen in 30 landen worden gekocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.