Delhaize Group, kantoor, Brussel

NS start samenwerking met Belgische supermarktketen

Delhaize Group, kantoor, Brussel

NS Stations is in België een samenwerking gestart met supermarktketen Delhaize. NS opent deze zomer twee vestigingen van Delhaize Shop and Go op station Antwerpen Centraal. De keuze voor Delhaize is opvallend, omdat het spoorbedrijf in Nederland al jarenlang samenwerkt met AH to Go voor winkels op de stations.

Delhaize Shop and Go is de gemaksformule van de Belgische supermarktketen die in België te vinden langs autosnelwegen en in drukke winkelstraten. NS Stations heeft een primeur in België, omdat het om de eerste 2.0-vestigingen van de Shop and Go-keten gaat, zo meldt Out of Home Shops. De internationale tak van NS Stations is al enkele jaren actief in het openen van winkels op stations is sinds enkele jaren actief in België, Frankrijk en Engeland.

Stationskiosken

In Engeland werkt NS Stations samen met het lokale koffiemerk Costa Coffee voor de uitrol van zijn stationskiosken. Daarvan zijn al drie winkels in Londen en omgeving geopend. Daarnaast heeft de stationsretailer onlangs twee kiosken geopend op Antwerpen CS met Einstein Coffee, een populair Duits koffiemerk.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS start samenwerking met Belgische supermarktketen | OVPro.nl
Delhaize Group, kantoor, Brussel

NS start samenwerking met Belgische supermarktketen

NS Stations is in België een samenwerking gestart met supermarktketen Delhaize. NS opent deze zomer twee vestigingen van Delhaize Shop and Go op station Antwerpen Centraal. De keuze voor Delhaize is opvallend, omdat het spoorbedrijf in Nederland al jarenlang samenwerkt met AH to Go voor winkels op de stations.

Delhaize Shop and Go is de gemaksformule van de Belgische supermarktketen die in België te vinden langs autosnelwegen en in drukke winkelstraten. NS Stations heeft een primeur in België, omdat het om de eerste 2.0-vestigingen van de Shop and Go-keten gaat, zo meldt Out of Home Shops. De internationale tak van NS Stations is al enkele jaren actief in het openen van winkels op stations is sinds enkele jaren actief in België, Frankrijk en Engeland.

Stationskiosken

In Engeland werkt NS Stations samen met het lokale koffiemerk Costa Coffee voor de uitrol van zijn stationskiosken. Daarvan zijn al drie winkels in Londen en omgeving geopend. Daarnaast heeft de stationsretailer onlangs twee kiosken geopend op Antwerpen CS met Einstein Coffee, een populair Duits koffiemerk.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.