2theloo, toilet

2theloo opent minstens 44 vestigingen op Franse treinstations

2theloo heeft de Franse Spoorwegen als partner binnengehaald. Dit betekent dat de toiletretailer tussen 2015 en 2017 tenminste 44 vestigingen opent in de grootste treinstations van Frankrijk. Te beginnen met 28 locaties volgend jaar.

2theloo is marktleider op het gebied van toiletservices en heeft als doel om in 2017 te zijn uitgebreid naar tweeduizend locaties wereldwijd. In de aanloop naar een landelijke samenwerking met SNCF, nam 2theloo onlangs de toiletwinkel-keten PointWC uit Parijs over.

Toilet-concept

2theloo is een succesvol toiletconcept met zeer schone toiletten, een uniek design van de wc’s en een winkel met cadeautjes en toilet-gerelateerde artikelen. Het bedrijf groeide explosief na de oprichting in 2011. Met als resultaat bijna 200 toiletwinkels in winkelcentra, toeristenlocaties en benzine- en treinstations in 14 landen. Jaarlijks maken meer dan 40 miljoen klanten gebruik van de services van 2theloo.

CEO Almar Holtz van 2theloo: “Wij zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe samenwerking en de keuze van de SNCF voor ons concept. 2theloo zal met deze ervaring de mogelijkheid hebben verder uit te breiden naar de grote stations in Europa.”

Franse treinstations

2theloo zal op de volgende locaties haar toiletservice-concept implementeren: Paris St Lazare, Paris Nord, Paris Austerlitz, Paris gare de Lyon, Paris Montparnasse, Paris Bercy, Roissy CDG, Marne la Vallée, Lille Flandres, Lille Europe, Rouen, Nantes, Angers, Bordeaux, Toulouse, Marseille, Nîmes, Avignon TGV, Aix en Provence TGV, Lyon Part Dieu, Dijon, Strasbourg, Metz en Nancy.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

2theloo opent minstens 44 vestigingen op Franse treinstations | OVPro.nl
2theloo, toilet

2theloo opent minstens 44 vestigingen op Franse treinstations

2theloo heeft de Franse Spoorwegen als partner binnengehaald. Dit betekent dat de toiletretailer tussen 2015 en 2017 tenminste 44 vestigingen opent in de grootste treinstations van Frankrijk. Te beginnen met 28 locaties volgend jaar.

2theloo is marktleider op het gebied van toiletservices en heeft als doel om in 2017 te zijn uitgebreid naar tweeduizend locaties wereldwijd. In de aanloop naar een landelijke samenwerking met SNCF, nam 2theloo onlangs de toiletwinkel-keten PointWC uit Parijs over.

Toilet-concept

2theloo is een succesvol toiletconcept met zeer schone toiletten, een uniek design van de wc’s en een winkel met cadeautjes en toilet-gerelateerde artikelen. Het bedrijf groeide explosief na de oprichting in 2011. Met als resultaat bijna 200 toiletwinkels in winkelcentra, toeristenlocaties en benzine- en treinstations in 14 landen. Jaarlijks maken meer dan 40 miljoen klanten gebruik van de services van 2theloo.

CEO Almar Holtz van 2theloo: “Wij zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe samenwerking en de keuze van de SNCF voor ons concept. 2theloo zal met deze ervaring de mogelijkheid hebben verder uit te breiden naar de grote stations in Europa.”

Franse treinstations

2theloo zal op de volgende locaties haar toiletservice-concept implementeren: Paris St Lazare, Paris Nord, Paris Austerlitz, Paris gare de Lyon, Paris Montparnasse, Paris Bercy, Roissy CDG, Marne la Vallée, Lille Flandres, Lille Europe, Rouen, Nantes, Angers, Bordeaux, Toulouse, Marseille, Nîmes, Avignon TGV, Aix en Provence TGV, Lyon Part Dieu, Dijon, Strasbourg, Metz en Nancy.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.