NS, wagon, Serious Request

NS zet een oude wagon op 3FM Serious Request veiling

NS zet een wagon met complete bar, keuken en koeling op de veiling voor Serious Request. Deze wordt door VolkerRail voor de deur afgeleverd van de hoogste bieder. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.

De wagon met de naam Anja mag niet meer mag rijden. Ze heeft jaren door Europa getoerd, bijvoorbeeld als extra rijtuig met de skitrein naar wintersportbestemmingen. Ze kan volgens NS na wat geklus perfect een nieuwe bestemming krijgen, bijvoorbeeld als kantine van een sportclub, bed and breakfast, atelier of vergaderruimte.

Veiling

Reizigers kunnen de wagon vanuit de trein zien als zij vanuit Hilversum naar Amsterdam Centraal reizen. De veiling loopt tot 28 december.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.