Machinist, fluit, vertrek, NS

NS op zoek naar machinisten en conducteurs

Bij NS komen duizenden banen vrij voor machinisten, conducteurs, teammanagers, service- en retailmedewerkers. Het gaat om functies op alle niveaus, van mbo tot hbo of wo. Ook is er veel vraag naar IT’ers en hoogopgeleid technisch personeel. NS zoekt dit jaar over de gehele linie 4500 nieuwe werknemers.

Veel vacatures ontstaan volgens NS door uitstroom, bijvoorbeeld als gevolg van vergrijzing van het personeelsbestand. De technische vacatures houden daarnaast verband met de komst van nieuwe treinen en het toekomstige onderhoud daarvan. Daarnaast is NS bezig met een grote vernieuwing van de IT.

Vacatures

“We hebben veel vacatures voor conducteurs, machinisten, teammanagers en winkelmedewerkers”, aldus Zita Odink die bij NS verantwoordelijk is voor de werving van nieuw personeel. “Maar we zoeken dus ook veel technische collega’s. Uiteenlopend van treinmonteurs en engineers tot IT’ers. Het gaat om functies op alle niveaus, van mbo tot hbo of wo. Stuk voor stuk prachtige functies waarbij je helpt ons land mobiel te houden.”

NS zegt onder hoogopgeleide technici nog relatief onbekend te zijn als technisch werkgever, ondanks de veelheid aan functies. Daarom begint NS deze week een campagne die specifiek is gericht op technici: NStechwerk.nl. Dit is een site waarop technische NS’ers vertellen over hun werk en achtergrond. Alle vacatures bij NS of info over werk is te vinden op www.werkenbijns.nl.

Auteur: Steven Don

6 reacties op “NS op zoek naar machinisten en conducteurs”

Hallo, graag wil ik solliciteren naar de functie van conducteur.
Mijn naam is Eelke Korporaal en ik ben 60 jaar en momenteel werkloos. Via de speeddate in Leeuwarden hoorde ik dat er een tekort aan personeel is, vandaar dat ik reageer.Ik hoop dat ik een kans krijg om te laten zien dat als je 55+er bent je nog goed kunt functioneren.
Ik hoop van u te horen.
met vriendelijke groet,
Eelke Korporaal.
Rjochthùsstrjitte 25,
9105KH Rinsumageast.
tel: 0511424437.

Eelke Korporaal|09.06.16|17:33

Hallo, graag wil ik solliciteren naar de functie van conducteur.
Mijn naam is Eelke Korporaal en ik ben 60 jaar en momenteel werkloos. Via de speeddate in Leeuwarden hoorde ik dat er een tekort aan personeel is, vandaar dat ik reageer.Ik hoop dat ik een kans krijg om te laten zien dat als je 55+er bent je nog goed kunt functioneren.
Ik hoop van u te horen.
met vriendelijke groet,
Eelke Korporaal.
Rjochthùsstrjitte 25,
9105KH Rinsumageast.
tel: 0511424437

Tim Franssen|21.07.16|15:51

hallo
mijn naam is tim franssen 32 jaar oud
ik wil graag solliciteren voor een functie als machinist .
ik woon in heerlen regio zuid limburg en hoop dat hier vacatures vrij komen voor deze functie machinist. ik ben ook bereid om langer te reizen

met vriendelijke groet
timfranssen@live.nl

natuurlijk is allen advies welkom

Michel Engelberts|28.11.16|15:50

Graag wil ik ook reageren op eventuele functie van conducteur of machinist.
Mijn mailadres is michelengelberts@gmail.com
Ben vanaf half december beschikbaar hoor graag van jullie.
Ben woonachtig in Gouda

vriendelijke groeten Michel Engelberts

Bertje Dupont|27.01.17|13:55

Een goedenmiddag
Mijn naam is Bert Dupont ben woonachtig in de achterhoek en 41 jaar
Zou Graag willen werken als conducteur
Na 23 jaar aktief te zijn geweest in de horeca en de sales lijkt dit mij de geschikte baan om tussen de mensen te blijven en het leuke kontakt weer terug te krijgen .
Nu 2 jaar werkeloos te zijn zou ik dus graag willen solliciteren
Graag zou ik het mondeling willen toelichten u kunt mij bereiken op e-mail
Bertdupont1975@hotmail.com

Ion Tanase|15.06.17|13:21

IonTanase-Hulversum

Mijn naam is Ion Tanase en ik ben 55 jaar oud.
Graag wil ik ook reageren op eventuele functie van conducteur of machinist.
Mijn mailadres is iontanase@live.nl
Ben vanaf 1-08-2017 beschikbaar hoor graag van jullie.
Ben woonachtig in Hilversum.

vriendelijke groeten I.Tanase

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS op zoek naar machinisten en conducteurs | OVPro.nl
Machinist, fluit, vertrek, NS

NS op zoek naar machinisten en conducteurs

Bij NS komen duizenden banen vrij voor machinisten, conducteurs, teammanagers, service- en retailmedewerkers. Het gaat om functies op alle niveaus, van mbo tot hbo of wo. Ook is er veel vraag naar IT’ers en hoogopgeleid technisch personeel. NS zoekt dit jaar over de gehele linie 4500 nieuwe werknemers.

Veel vacatures ontstaan volgens NS door uitstroom, bijvoorbeeld als gevolg van vergrijzing van het personeelsbestand. De technische vacatures houden daarnaast verband met de komst van nieuwe treinen en het toekomstige onderhoud daarvan. Daarnaast is NS bezig met een grote vernieuwing van de IT.

Vacatures

“We hebben veel vacatures voor conducteurs, machinisten, teammanagers en winkelmedewerkers”, aldus Zita Odink die bij NS verantwoordelijk is voor de werving van nieuw personeel. “Maar we zoeken dus ook veel technische collega’s. Uiteenlopend van treinmonteurs en engineers tot IT’ers. Het gaat om functies op alle niveaus, van mbo tot hbo of wo. Stuk voor stuk prachtige functies waarbij je helpt ons land mobiel te houden.”

NS zegt onder hoogopgeleide technici nog relatief onbekend te zijn als technisch werkgever, ondanks de veelheid aan functies. Daarom begint NS deze week een campagne die specifiek is gericht op technici: NStechwerk.nl. Dit is een site waarop technische NS’ers vertellen over hun werk en achtergrond. Alle vacatures bij NS of info over werk is te vinden op www.werkenbijns.nl.

Auteur: Steven Don

6 reacties op “NS op zoek naar machinisten en conducteurs”

Hallo, graag wil ik solliciteren naar de functie van conducteur.
Mijn naam is Eelke Korporaal en ik ben 60 jaar en momenteel werkloos. Via de speeddate in Leeuwarden hoorde ik dat er een tekort aan personeel is, vandaar dat ik reageer.Ik hoop dat ik een kans krijg om te laten zien dat als je 55+er bent je nog goed kunt functioneren.
Ik hoop van u te horen.
met vriendelijke groet,
Eelke Korporaal.
Rjochthùsstrjitte 25,
9105KH Rinsumageast.
tel: 0511424437.

Eelke Korporaal|09.06.16|17:33

Hallo, graag wil ik solliciteren naar de functie van conducteur.
Mijn naam is Eelke Korporaal en ik ben 60 jaar en momenteel werkloos. Via de speeddate in Leeuwarden hoorde ik dat er een tekort aan personeel is, vandaar dat ik reageer.Ik hoop dat ik een kans krijg om te laten zien dat als je 55+er bent je nog goed kunt functioneren.
Ik hoop van u te horen.
met vriendelijke groet,
Eelke Korporaal.
Rjochthùsstrjitte 25,
9105KH Rinsumageast.
tel: 0511424437

Tim Franssen|21.07.16|15:51

hallo
mijn naam is tim franssen 32 jaar oud
ik wil graag solliciteren voor een functie als machinist .
ik woon in heerlen regio zuid limburg en hoop dat hier vacatures vrij komen voor deze functie machinist. ik ben ook bereid om langer te reizen

met vriendelijke groet
timfranssen@live.nl

natuurlijk is allen advies welkom

Michel Engelberts|28.11.16|15:50

Graag wil ik ook reageren op eventuele functie van conducteur of machinist.
Mijn mailadres is michelengelberts@gmail.com
Ben vanaf half december beschikbaar hoor graag van jullie.
Ben woonachtig in Gouda

vriendelijke groeten Michel Engelberts

Bertje Dupont|27.01.17|13:55

Een goedenmiddag
Mijn naam is Bert Dupont ben woonachtig in de achterhoek en 41 jaar
Zou Graag willen werken als conducteur
Na 23 jaar aktief te zijn geweest in de horeca en de sales lijkt dit mij de geschikte baan om tussen de mensen te blijven en het leuke kontakt weer terug te krijgen .
Nu 2 jaar werkeloos te zijn zou ik dus graag willen solliciteren
Graag zou ik het mondeling willen toelichten u kunt mij bereiken op e-mail
Bertdupont1975@hotmail.com

Ion Tanase|15.06.17|13:21

IonTanase-Hulversum

Mijn naam is Ion Tanase en ik ben 55 jaar oud.
Graag wil ik ook reageren op eventuele functie van conducteur of machinist.
Mijn mailadres is iontanase@live.nl
Ben vanaf 1-08-2017 beschikbaar hoor graag van jullie.
Ben woonachtig in Hilversum.

vriendelijke groeten I.Tanase

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.