Arriva, trein

Toiletten in Arriva-treinen buiten gebruik vanwege vorst

Arriva, trein

Door de kou heeft Arriva besloten de toiletten in de treinen in Groningen, Friesland, Limburg en op de Vechtdallijnen af te sluiten. Gevreesd wordt voor schade aan de opvangsystemen. Aangezien het nu ook overdag blijft vriezen, kunnen de bakken waarin de uitwerpselen worden opgevangen aan het einde van de dag niet meer geleegd worden.

Arriva laat reizigers via social media en door middel van stickers op de toiletdeuren weten dat ze voorlopig geen gebruik kunnen maken van de toiletten. Op het moment dat de toiletten weer in gebruik worden genomen, maakt de vervoerder daar melding van.

Toiletten in de trein

De verwachting is nu dat de toiletten op zaterdag weer te gebruiken zullen zijn, omdat het dan niet langer overdag vriest. Spoorvervoerder NS laat aan het AD weten niet met hetzelfde probleem geconfronteerd te worden. Daar zijn de toiletten vorstbestendig.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Toiletten in Arriva-treinen buiten gebruik vanwege vorst | OVPro.nl
Arriva, trein

Toiletten in Arriva-treinen buiten gebruik vanwege vorst

Door de kou heeft Arriva besloten de toiletten in de treinen in Groningen, Friesland, Limburg en op de Vechtdallijnen af te sluiten. Gevreesd wordt voor schade aan de opvangsystemen. Aangezien het nu ook overdag blijft vriezen, kunnen de bakken waarin de uitwerpselen worden opgevangen aan het einde van de dag niet meer geleegd worden.

Arriva laat reizigers via social media en door middel van stickers op de toiletdeuren weten dat ze voorlopig geen gebruik kunnen maken van de toiletten. Op het moment dat de toiletten weer in gebruik worden genomen, maakt de vervoerder daar melding van.

Toiletten in de trein

De verwachting is nu dat de toiletten op zaterdag weer te gebruiken zullen zijn, omdat het dan niet langer overdag vriest. Spoorvervoerder NS laat aan het AD weten niet met hetzelfde probleem geconfronteerd te worden. Daar zijn de toiletten vorstbestendig.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.