Station Eindhoven van voren (foto: NS)

NS gaat op zoek naar mooiste station van Nederland

Foto: NS

Spoorvervoerder NS zoekt tijdens deze vakantieperiode naar het mooiste station van Nederland in 2019. Een voorselectie is al gemaakt, waaruit acht keuzes zijn overgebleven. Nu mogen reizigers nog hun voorkeur uitspreken en ze kunnen stemmen via Facebook, Instagram en Twitter.

De vooraf geselecteerde stations zijn Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Den Haag Hollands Spoor, Eindhoven, Hoofdstation Groningen, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Valkenburg. Het stemmen kan nog tot woensdag 7 augustus.

Social media

Op ieder kanaal plaatsen we een bundeling van de uitverkoren stations, waarbij je door middel van een “like” of “reactie-sticker” op jouw station kunt stemmen. Alle informatie over de genomineerde stations is terug te vinden op het NS YouTube-kanaal.

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “NS gaat op zoek naar mooiste station van Nederland”

kees boer|06.08.19|20:25

Ik ken genoeg plaatsen die mee mogen dingen zoals Zwolle,Dalfsen,Ommen,Lochem,Delden,Vught en wat zou men zeggen van Reuver ?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS gaat op zoek naar mooiste station van Nederland | OVPro.nl
Station Eindhoven van voren (foto: NS)

NS gaat op zoek naar mooiste station van Nederland

Foto: NS

Spoorvervoerder NS zoekt tijdens deze vakantieperiode naar het mooiste station van Nederland in 2019. Een voorselectie is al gemaakt, waaruit acht keuzes zijn overgebleven. Nu mogen reizigers nog hun voorkeur uitspreken en ze kunnen stemmen via Facebook, Instagram en Twitter.

De vooraf geselecteerde stations zijn Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Den Haag Hollands Spoor, Eindhoven, Hoofdstation Groningen, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Valkenburg. Het stemmen kan nog tot woensdag 7 augustus.

Social media

Op ieder kanaal plaatsen we een bundeling van de uitverkoren stations, waarbij je door middel van een “like” of “reactie-sticker” op jouw station kunt stemmen. Alle informatie over de genomineerde stations is terug te vinden op het NS YouTube-kanaal.

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “NS gaat op zoek naar mooiste station van Nederland”

kees boer|06.08.19|20:25

Ik ken genoeg plaatsen die mee mogen dingen zoals Zwolle,Dalfsen,Ommen,Lochem,Delden,Vught en wat zou men zeggen van Reuver ?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.