Lelylijn

Lelylijn in verkiezingsprogramma ChristenUnie

De plannen voor de Lelylijn zijn al jaren bekend. Ministerie van IenW

Er zijn al jaren plannen voor de Lelylijn: een treinverbinding tussen de Randstad en Groningen, via Heerenveen en Drachten. De ChristenUnie roept op om te investeren in de toekomst van de Lelylijn en neemt dit op in het verkiezingsprogramma. Eerder maakten CDA en PvdA bekend dat deze spoorverbinding prioriteit heeft en in hun partijprogramma belandt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Esther Geerts

2 reacties op “Lelylijn in verkiezingsprogramma ChristenUnie”

Pat Rick|23.11.20|16:24

Groningen moet verbonden worden als energie- en data-center-hotspot met de Randstad/ Schiphol. En als men nu de Lelylijn HSL-proof maakt en de Wunderline niet te langzaam (extra upgrade), kan men naar ook Hamburg en Bremen bedienen en zelfs door naar Denemarken (via Fehmarnbelttunnel die nu gebouwd wordt). Maar dan moet de politiek echt hierachter gaan staan en er moet meer ambitie zijn bij NS.

kees boer|08.12.20|20:53

Ik wil dit krachtig ondersteunen om meerdere redenen als kortsluitroute met het noorden en zelfs richting Duitsland en voornamelijk ook dat er de komende decennia veel nieuwe woningen worden gebouwd in Flevoland ;deze provincie is immers voor aangelegd om onze bevolkingsgroei op te vangen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lelylijn in verkiezingsprogramma ChristenUnie | OVPro.nl
Lelylijn

Lelylijn in verkiezingsprogramma ChristenUnie

De plannen voor de Lelylijn zijn al jaren bekend. Ministerie van IenW

Er zijn al jaren plannen voor de Lelylijn: een treinverbinding tussen de Randstad en Groningen, via Heerenveen en Drachten. De ChristenUnie roept op om te investeren in de toekomst van de Lelylijn en neemt dit op in het verkiezingsprogramma. Eerder maakten CDA en PvdA bekend dat deze spoorverbinding prioriteit heeft en in hun partijprogramma belandt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Esther Geerts

2 reacties op “Lelylijn in verkiezingsprogramma ChristenUnie”

Pat Rick|23.11.20|16:24

Groningen moet verbonden worden als energie- en data-center-hotspot met de Randstad/ Schiphol. En als men nu de Lelylijn HSL-proof maakt en de Wunderline niet te langzaam (extra upgrade), kan men naar ook Hamburg en Bremen bedienen en zelfs door naar Denemarken (via Fehmarnbelttunnel die nu gebouwd wordt). Maar dan moet de politiek echt hierachter gaan staan en er moet meer ambitie zijn bij NS.

kees boer|08.12.20|20:53

Ik wil dit krachtig ondersteunen om meerdere redenen als kortsluitroute met het noorden en zelfs richting Duitsland en voornamelijk ook dat er de komende decennia veel nieuwe woningen worden gebouwd in Flevoland ;deze provincie is immers voor aangelegd om onze bevolkingsgroei op te vangen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.