Station Tilburg (foto: NS)

NS wil aantal stations met ticket- en servicebalie meer dan halveren

Foto NS

Spoorvervoerder NS wil het aantal treinstations met een vaste service- en ticketbalie fors terugbrengen: van 36 naar 15. Dit moet zorgen voor een efficiëntere inzet van personeel en middelen, omdat steeds meer reizigers hun treinkaartje online aanschaffen. Vorig jaar werd nog maar 12 procent van alle tickets aan een balie van OV Service & Tickets gekocht, in 2014 nog bijna twee derde.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS wil aantal stations met ticket- en servicebalie meer dan halveren | OVPro.nl
Station Tilburg (foto: NS)

NS wil aantal stations met ticket- en servicebalie meer dan halveren

Foto NS

Spoorvervoerder NS wil het aantal treinstations met een vaste service- en ticketbalie fors terugbrengen: van 36 naar 15. Dit moet zorgen voor een efficiëntere inzet van personeel en middelen, omdat steeds meer reizigers hun treinkaartje online aanschaffen. Vorig jaar werd nog maar 12 procent van alle tickets aan een balie van OV Service & Tickets gekocht, in 2014 nog bijna twee derde.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.