OV op meerdere plekken stilgelegd door rellen, ravage station Eindhoven

Rellen bij Eindhoven Centraal (foto: EPA/Rob Engelaar)
Foto ANP, eenmalig gebruik!

Het openbaar vervoer is zondag op meerdere plekken in het land stilgelegd vanwege ongeregeldheden. Op en rondom station Eindhoven richtten relschoppers een ravage aan, waardoor het treinverkeer van 14.30 uur tot 22.30 uur stillag. Ook de bussen in en rond de Brabantse stad werden van de weg gehaald. Na het ingaan van de avondklok werd het busvervoer ook in andere delen van het land gestaakt. De schade aan station Eindhoven Centraal loopt in de tonnen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

2 reacties op “OV op meerdere plekken stilgelegd door rellen, ravage station Eindhoven”

kees boer|26.01.21|20:13

Daar zijn geen woorden voor om je kapot aan te ergeren ;dit had men in de vroegere DDR niet te proberen om een politieman aan te vallen ;kan je donder op zeggen dat je in elkaar geramd werd en je draaide voor jaren de gevangenis in

Wiebe Goossen|26.01.21|13:25

Het is een grove schande dat onder het mom van ‘protest tegen coronamaatregelen’ het volk zich zó heeft laten gaan, zeer vermoedelijk opgestookt door agitatoren die al gauw mee- en leeglopers om zich heen wisten te verzamelen en zodoende het idee van ‘volksopstand’ deden postvatten! Als levenslang gebruiker van het OV erger ik me des te meer aan de vernielingen en wil ik mijn medeleven uitdrukken aan de angst die is ontstaan onder het personeel.